Gekaramelliseerde lamskoteletjes

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de ketchup, arachideolie, worcestersaus, vloeibare honing en oregano voor de marinade. Kruid af met peper en zout. Leg het vlees in een grote schaal. Voeg de marinade toe en schep goed om. Zet afgedekt minstens 30 minuten in de koelkast. Schep af en toe om.
  • 2 Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet af en laat uitdampen. Laat afkoelen. Bak ze goudbruin in boter. Bestrooi met peterselie en zout. Schep om.
  • 3 Maak de spinazie schoon en stoof hem kort in een klontje boter. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. 
  • 4 Neem de koteletjes uit de marinade en dep droog met keukenpapier. Rooster ze naar smaak in een grillpan. Lepel er tussendoor nog wat van de marinade door.

Gekaramelliseerde lamskoteletjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met krieltjes en sperziebonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige pastinaakfiet met lamskoteletjes
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gekaramelliseerde champignons met gegrilde varkensfilets
30 min-
Bekijk recept
Pannenkoekentaart met gekaramelliseerde appel
35 min
Bekijk recept
Stilton met port en gekaramelliseerde peer
20 min- Nagerecht
Bekijk recept