Fish & chips (2)

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Boen de aardappelen goed schoon. Dep droog en snij ze in partjes. Spreid de aardappelpartjes uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met wat olie. Kruid met paprikapoeder, peper en zout. Bak de aardappelen ongeveer 45 minuten in de oven, of tot ze gaar zijn.
  • 3 Dep de vis droog en snij in reepjes. Kruid met peper en zout. Wentel de stukjes vis in bloem, schud de overtollige bloem af. Bak ze goudbruin in een mengsel van olie en boter.
  • 4 Serveer de vis met de aardappelen en citroen. Werk naar smaak af met fleur de sel. 

Fish & chips (2) is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kipreepjes met groene curry
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedels met citroenkruid
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gekruid varkensgehakt in slablad
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelcurry met kokosmelk
35 min Bijgerecht
Bekijk recept