Krokante kippenboutjes

4
60 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220°C. Giet de yoghurt in een diep bord.
  • 2 Meng de panko met de bloem en de kruiden in een diepvrieszakje.
  • 3 Wentel de kippenboutjes eerst door de yoghurt, doe ze dan een voor een in het zakje met de pankomix en schud even op, tot ze volledig omhuld zijn met paneermeel.
  • 4 Leg de boutjes in een ingevette ovenschaal en zorg ervoor dat ze niet tegen elkaar liggen. Spuit er een dun laagje olie over.
  • 5 Bak de boutjes 1 uur in de voorverwarmde oven. Serveer ze met ketchup of een pikant sausje naar keuze.
  • 6  
  • 7 Knip vlammen van een geel servet en leg dit in het schaaltje waarin je de boutjes gaat serveren.

Krokante kippenboutjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gelakte kippenboutjes met rozemarijn
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenonderbouten gekonfijt in bier
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse kippenboutjes
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Kippenboutjes.
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept