Gegrilde varkenskotelet met krieltjes en radijzen

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de honing met 5 eetlepels olijfolie, citroensap, paprikapoeder, peper en zout. Schenk over het vlees en laat afgedekt minstens een uur in de koelkast marineren.
  • 2 Bak de krieltjes en de rode ui in een speciale grilpan op de bbq of gewoon in een wokpan  op het fornuis, doe ze in een kom. Voeg de radijzen, in plakjes, en grofgesneden rucola toe. Meng 5 el olijfolie met 2 el citroensap en 2 el kappertjes, schenk over de aardappelen.
  • 3 Gril de koteletten naar smaak. Serveer ze met de krieltjes en radijzen. Lekker met honingdressing.

Gegrilde varkenskotelet met krieltjes en radijzen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pootjebaden in mayo-ketchupsaus voor rauwkost
10 min Snack
Bekijk recept
Comtékaas met homemade gemarineerde groenten
Snack
Bekijk recept
Salade van appel, koolrabi, postelein, radijzen, komkommer, dille en yoghurt
Bijgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept