Zoek
Zelfgemaakte chocopasta
60 min
Libelle Lekker
Ontbijt
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 g melkchocolade
40 g fondantchocolade
2 el hazelnootpoeder
1.5 el hazelnootolie
1 kl cacaopoeder
druppel vanille-essence
1 el vloeibare honing
snuifje kaneel
60 g zachte boter
Bereiding
1
Smelt de melkchocolade en de fondantchocolade au bain-marie
2
Roer er 2 el hazelnootpoeder, 1,5 el hazelnootolie, 1 kl cacaopoeder, enkele druppels vanille-essence en 1 el vloeibare honing door.
3
Doe een flinke snuif kaneel bij het mengsel en roer 60 g zachte boter in vlokjes door het lauwe chocolademengsel.
4
Verdeel in potjes en laat opstijven.
Zelfgemaakte chocopasta is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Javanais voor de tofste papa
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Petitfours
30 min-
Bekijk recept
Muffins met chocopasta en amandelen
Nagerecht
Bekijk recept
De whoopies van Zwarte Piet
Snack
Bekijk recept
Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Thaise salade met kipbrochettes en pindanoten
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté babi
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept