Panna cotta met passievruchten

6
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de gelatine in koud water. Breng de melk en de room aan de kook en zet het vuur zachter.
  • 2 Halveer het vanillestokje in de lengte, schraap er de zaadjes uit en doe ze met het stokje bij de melk. Hou 10 minuten warm, net onder het kookpunt: roer af en toe om. 
  • 3 Neem het vanillestokje uit de melk. Knijp de gelatine uit en roer die met de ricotta door de melk. Breng op smaak met stevia. Schenk in glaasjes en zet minstens 3 uur in de koelkast.
  • 4 Halveer de passievruchten en lepel de pitjes over de panna cotta. Serveer meteen.

Panna cotta met passievruchten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Crème brûlée met passievrucht
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept
Passievrucht-mascarponegebak
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Cuarenta y tres met passievrucht
10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept