Rijstpannetje met kabeljauw

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de ui en de knoflook. Spoel de paprika, verwijder de zaadjes en snij in blokjes. Spoel de vis, dep goed droog en snij in hapklare stukken.
  • 2 Kook de rijst gaar volgens de instructies op de verpakking. Laat uitlekken.
  • 3 Verhit zonnebloemolie in een pan en stoof de ui en de knoflook glazig. Schep er de paprikablokjes onder. Roer er de tomatenpuree onder en blus met de bouillon. Voeg de vis toe en laat het stoofpotje 5-7 minuten op hoog vuur pruttelen.
  • 4 Voeg de rijst toe, schep goed om en laat nog even meewarmen. Breng op smaak met paprikapoeder, chilipoeder, peper en zout.
  • 5 Snij de olijven en de tomaatjes in reepjes en schep onder het rijstpannetje. Serveer met gesnipperde bieslook.
  • 6 Lekker met stokbrood.

Rijstpannetje met kabeljauw is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Supersnel rijstpannetje met tuinbonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip Rijstpannetje
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip - Rijstpannetje
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept