Engelse muffins

12
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175°C voor grote muffins en op 200°C voor kleine muffins.
  • 2 Smelt de boter en roer de melk en citroenrasp erdoor.
  • 3 Klop de eieren met de kristal- en vanillesuiker licht en luchtig.
  • 4 Roer het botermengsel door het eimengsel.
  • 5 Zeef de bloem met het bakpoeder en het zout en schep dit voorzichtig door het boter-eimengsel.
  • 6 Zet papieren caisses in een muffinplaat en vul ze voor twee derde met het deeg.
  • 7 Bak grote muffins circa 20 minuten en kleine 12-15 minuten in het midden van de oven. Een prikker die je in het midden steekt, moet er droog uitkomen.

Engelse muffins is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Advocaatmuffins
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Muffins met ham, erwten en munt
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Muffins met pistachenoten
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Vlindercupcakes
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Engelse vispastei
30 min-
Bekijk recept
Engelse afternoon tea
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemberkrullen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Engelse zalmboter
50 min Lunchgerecht
Bekijk recept