Chocolate Chip Brownies

12
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175°C.
  • 2 Klop de boter en suiker licht en romig.
  • 3 Roer het cacaopoeder en de stroop eronder.
  • 4 Meng er een voor een de eieren door en vervolgens beetje bij beetje de bloem.
  • 5 Hak de chocola grof en meng hem met de walnoten door het deeg.
  • 6 Bekleed een vierkante bakvorm van 30 x 30 centimeter met bakpapier en doe het deeg erin.
  • 7 Bak het gebak in het midden van de oven 15-25 minuten of tot een prikker die je in het midden steekt er enigszins plakkerig uitkomt.
  • 8 Laat het gebak afkoelen
  • 9 Breng voor de glazuur de slagroom aan de kook met de melk, de stroop en het gemberpoeder. Neem de pan van het vuur. 1
  • 0 Hak de chocolade fijn en roer hem door de warme melk tot alle chocolade is gesmolten. 1
  • 1 Strijk het glazuur over het gebak en strooi er hele walnoten over. Laat het gebak in de koelkast opstijven. Snijd het voor het serveren in vierkantjes.

Chocolate Chip Brownies is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Brownietaart met mascarpone en rood fruit
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Drie traktaties met chocolade
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeiencrumble
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolate crinkle cookies
2 uur-
Bekijk recept
Chocolate cookie flip
45 min- Nagerecht
Bekijk recept