Bessenmuffins

12
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175°C voor grote muffins en op 200°C voor kleine muffins.
  • 2 Smelt de boter en roer de melk en citroenrasp erdoor.
  • 3 Klop de eieren met de kirstal- en vanillesuiker licht en luchtig.
  • 4 Roer het botermengsel door het eimengsel.
  • 5 Zeef de bloem met het bakpoeder en het zout en schep dit voorzichtig door het boter-eimengsel.
  • 6 Zet papieren caisses in een muffinplaat. Schep er wat bosbessen in en vul de vormpjes voor twee derde met het deeg.
  • 7 Bak grote muffins circa 20 minuten en kleine 12-15 minuten in het midden van de oven. Een prikker die je in het midden steekt, moet er droog uitkomen.

Bessenmuffins is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Bessenmuffins
60 min Nagerecht
Bekijk recept

Bessenmuffins
60 min Nagerecht
Bekijk recept