Frangipane met krieken en pecannoten

10
120 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng alle ingrediënten voor het frangipanedeeg (200 g boter, 3 eieren, 400 g broyage, 50 g boter, enkele druppels amandelextract) tot een licht kruimig beslag.
  • 2 Broyage is een mengsel van amandelpoeder en poedersuiker.

Frangipane met krieken en pecannoten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenpannenkoekjes met pecannoten
25 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Platte notentaart
2 uur-
Bekijk recept
Notengebakjes
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bakewell taart
30 min Gebak
Bekijk recept