Gehaktschotel met korstje van zoete aardappel

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de aardappelen en de zoete aardappelen en snij ze in blokjes. Kook ze samen gaar in lichtgezouten water. Pureer ze met de melk en een beetje boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
  • 2 Schil de pompoen en snij het vruchtvlees in blokjes. Pel en snipper de ui en fruit glazig in boter. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Voeg de pompoen en de komijn toe en bak even mee. Kruid met peper en zout.
  • 3 Vet een ovenschaal in en doe er het gehakt met de pompoenblokjes in. Bedek met een laag puree. Maak met een lepel wat reliëf in de puree. Werk tot slot af met de geraspte cheddar.
  • 4 Zet 20 minuten in de oven.

Gehaktschotel met korstje van zoete aardappel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gehaktschotel met basmatirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuid-Afrikaanse gehaktschotel met andijvie
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met banaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse gehaktschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept