Appelcrumble met amandel

4
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Beboter de soufflévormpjes.
  • 2 Meng het citroensap met de honing. Schil de appelen en snij ze in partjes. Meng ze met de citroenhoning en verdeel ze over de vormpjes.
  • 3 Meng de amandelschilfers met de havervlokken, de suiker, de bloem en de kaneel. Doe er de boter bij en meng tot een kruimelige massa.
  • 4 Bestrooi de appels met de crumble en schuif 20 minuten in de oven. Serveer warm of lauw.

Appelcrumble met amandel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Appel-rozijncrumble met vanille-ijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcrumble
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Blauwe bessen-appelcrumble
20 min Nagerecht
Bekijk recept