Pina colada macarons

10
0 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 150°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • 2 Zeef het amandelpoeder en de poedersuiker ieder apart. Klop de eiwitten tot sneeuw. Voeg de poedersuiker toe en klop verder tot een gladde massa. Voeg eventueel wat gele voedingskleurstof toe. Spatel het amandelpoeder door het eiwitmengsel.
  • 3 Schep het mengsel in een spuitzak met ronde spuitmond. Spuit kleine rondjes op de bakplaat. Beweeg de bakplaat eventjes stevig op en neer om eventuele luchtbelletjes uit het beslag te laten ontsnappen. Bak ongeveer 12 minuten in de oven. Laat afkoelen op de bakplaat.
  • 4 Pureer intussen de uitgelekte ananas. Warm de room op met de pina colada siroop, laat er de chocolade in smelten. Voeg de ananaspuree en de geraspte kokos toe. Meng goed en laat opstijven in de koelkast.
  • 5 Bestrijk telkens een macaron met een dikke laag ananasmengsel en dek af met een tweede macaron. Serveer de macarons meteen of bewaar ze tot gebruik in de koelkast.

Pina colada macarons is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Macaron de Nancy
30 min-
Bekijk recept
Frambozenmacarons
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Trifle met exotisch fruit en macaron
Nagerecht
Bekijk recept
Macarons met matcha
1u45 min Gebak
Bekijk recept

Gegrilde ananasspiesen
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Quesillo de piña (Ananaspudding) uit Venezuela
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Sorbet van piña colada met exotische fruitsla
Nagerecht
Bekijk recept
Pina colada-cupcakes
45 min-
Bekijk recept