Steak met peperroomsaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de morieljes een halfuur weken in een bodem water. Laat uitlekken, maar bewaar het vocht.
  • 2 Pel en snipper de ui en de knoflook. Fruit in boter en blus met de wijn. Schenk er de fond, het vocht van de morieljes en de cognac bij. Laat tot de helft inkoken.
  • 3 Doe de morieljes en peperkorrels bij de saus en laat nog 10 minuten sudderen. Roer er de room door. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Kruid het vlees met peper en zout. Bak het naar smaak in boter. Serveer de steak met de saus.

Steak met peperroomsaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Roastbeef met peperkorst en peperroomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met pepersaus en witlofsla
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene-peperroomsaus
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita's met steak tartaar, sla en paprikasalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept