Varkenslapjes in marsalasaus

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het varkensvlees in niet te grote stukken. Kruid met peper en zout. Schroei dicht in een scheutje olijfolie. Blus met de marsala en de bouillon en laat 25 minuten afgedekt op een zacht vuur pruttelen.
  • 2 Schil de aardappelen en kook ze gaar in licht gezouten water. Giet af en pureer samen met een klontje boter en de room. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
  • 3 Laat de saus even inkoken, kruid met peper en zout. Serveer het vlees met de saus en de puree.

Varkenslapjes in marsalasaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensschnitzel in kruidige marsalasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsvlees met Parmaham en salie in marsalasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met marsalasaus
40 min, wachten 30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken eendenborstfilet met marsalasaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoofde varkenslapjes met olijven, sperziebonen en tomaat
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenslapjes met zuurkool en witte bonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde varkensrolletjes
50 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolstamppot met gevulde varkensfilet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept