Bananenbeignets met butterscotch cream

12
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de butterscotch cream: verwarm de boter en de bruine suiker 4 minuten in een pannetje. Roer er de room door. Neem van het vuur af en meng met het vanille-extract en een halve kl zout. Laat de crème afkoelen tot kamertemperatuur.
  • 2 Meng het ei met de rest van het zout en 1 el suiker. Doe er de bloem bij en roer alles tot een glad beslag. Leng aan met 100 ml water.
  • 3 Pel de bananen, snij ze in stukken en bestrooi ze met 1 el suiker. Wentel ze door het beslag en frituur ze 2 tot 3 minuten op 175° C.
  • 4 Laat de beignets uitlekken op keukenpapier. Bestrooi ze met poedersuiker en serveer ze met de butterscotch cream en een bolletje vanille-ijs.

Bananenbeignets met butterscotch cream is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Engelse afternoon tea
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillataart
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Coole soep
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Bananenbeignets
15 min-
Bekijk recept
Bananenbeignets
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Bananenbeignets
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Bananenbeignets
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept