Gevuld konijn

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Pel en pers de knoflook. Spoel en snipper de peterselie. Meng ze met het gehakt, peper en zout. Verdeel over de konijnenruggen, vouw dicht en omwikkel met pancetta. Bind vast met keukentouw.
  • 3 Schroei de pakketjes konijn rondom dicht in olie. Leg ze in een ovenschaal. Roer het aanbaksel los met de wijn en schenk het bij in de ovenschaal. Zet 30 minuten in de oven, en bedruip af en toe met de braadjus.
  • 4 Pel en snipper de ui. Voeg samen met de cranberry’s toe aan het konijn. Laat nog 15 minuten garen in de oven.

Gevuld konijn is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept