Chocolademousse met kattentongen

4
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de chocolade au bain-marie, samen met de melk. Meng de eidooier met de rum, de poedersuiker en de gesmolten chocolade.
  • 2 Klop de eiwitten stijf. Klop de room stijf. Spatel de slagroom en het eiwit door de chocoladecrème. Verdeel de mousse over kommetjes. Zet koel weg.
  • 3 Verwarm de oven voor op 175°C. Klop de boter met de suiker witschuimig. Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout en spatel ze door het mengsel. Schep er ook de bloem door. Doe het beslag in een spuitzak met kleine gladde tuit.
  • 4 Spuit reepjes beslag van ongeveer 8 cm lang op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi ze met poedersuiker en schuif 10 minuten in de oven. Serveer bij de chocolademousse.

Chocolademousse met kattentongen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Gelato al limon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kattentongen
30 min
Bekijk recept
Kattentongen met citroen en chocolade
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
KIT­KAT-M&M-taart
35 min Gebak
Bekijk recept
Chocolademousse met vanilleroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept