Gebakken rijst met visblokjes

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de visblokjes ontdooien, besprenkel met citroensap. Spoel de lente-uien, snij ze in vier. Halveer de chili, verwijder de zaadjes en snij in flinterdunne reepjes. Spoel de sojascheuten en laat uitlekken. Pel en snipper de knoflook.
  • 2 Maak de rijst klaar volgens de instructies op de verpakking. Giet af en laat even uitlekken.
  • 3 Verhit een scheutje zonnebloemolie in een pan en roerbak de visblokjes. Zet apart. Roerbak in dezelfde pan de rijst 2 minuten, bestrooi met kerriepoeder.
  • 4 Verhit zonnebloemolie in de wok en roerbak de knoflook, chilipeper en lente-ui. Breng op smaak met sojasaus, vissaus, suiker en rijstazijn. Voeg de sojascheuten en de visblokjes toe en schep om. Kruid met peper en zout en roerbak nog even.
  • 5 Serveer de vis met de groenten en de kerrierijst.

Gebakken rijst met visblokjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Asperges met zalmblokjes in oosterse bouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met vijfkruidenpoeder
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept