Kippenbouten met geitenkaas

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de geitenkaas met de tijm en het paprikapoeder. Maak het vel van de bouten wat los. Vul ze met de kaas en maak vast met een prikker. Bestrijk ze met honing en kruid met peper en zout.
  • 2 Beboter een ovenschaal en leg er de kip in. Zet 25 minuten in de oven. Bestrijk de kip eventueel met wat extra honing tijdens het bakken.
  • 3 Spoel de paprika’s  en snij ze in reepjes. Pel de sjalotten en snij ze in partjes. Fruit ze glazig in olijfolie. Doe er de paprika’s en oregano bij. Kruid met peper en zout, dek af en laat stoven tot ze zacht zijn.
  • 4 Serveer de kippenbouten met de paprika’s en basmatirijst.

Kippenbouten met geitenkaas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Citroenkip
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenbouten met sjalot, aardappelpuree en spinaziesalade
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kip
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept