Perzikpotje met crumble

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Meng de honing met de boter in een pannetje en laat 5 minuten koken. Roer geregeld en schuim geregeld af.
  • 3 Strooi de hazelnoten en het amandelpoeder op een bakplaat met bakpapier en laat ze enkele minuten kleuren in de voorverwarmde oven. Doe het poeder en de noten met de havervlokken bij de honing en de boter en meng. Bestrijk het afkoelde bakblik met olie, giet er het mengsel in en laat afkoelen en opdrogen.
  • 4 Pel de perziken en snij ze in stukjes. Meng de coulis met de vanillesuiker en de stukjes perzik.
  • 5 Verdeel het mengsel over 4 glaasjes. Hak het noten-havermengsel grof en strooi het over het fruit.

Perzikpotje met crumble is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cranberry crumble
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept