1 Spoel de bieslook en de spinazie en laat uitlekken. Snipper grof en doe in de blender. Mix en leng aan met olijfolie. Kruid met peper en zout.
2 Spoel de venkel en snij met de mandoline in fijne plakjes. Spoel de sla en scheur ze in stukken. Spoel de koriander en laat uitlekken. Hussel alles goed door elkaar.
3 Schraap de wortelen en pastinaak, boen de rapen schoon. Halveer de wortelen, snij de rest in grove stukken. Doe alles in een mengkom en voeg olijfolie, peper, zout en ½ eetlepel sambal toe. Laat kort marineren en gril 30 minuten op de barbecue.
4 Serveer de gegrilde groenten met de salade en de bieslookolie. Werk af met koriander.
Geroosterde groenten met bieslookolie is een recept van Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Courgette-tagliatelle met garnalen in knoflook-bieslookolie