Geroosterde groenten met bieslookolie

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de bieslook en de spinazie en laat uitlekken. Snipper grof en doe in de blender. Mix en leng aan met olijfolie. Kruid met peper en zout.
  • 2 Spoel de venkel en snij met de mandoline in fijne plakjes. Spoel de sla en scheur ze in stukken. Spoel de koriander en laat uitlekken. Hussel alles goed door elkaar.
  • 3 Schraap de wortelen en pastinaak, boen de rapen schoon. Halveer de wortelen, snij de rest in grove stukken. Doe alles in een mengkom en voeg olijfolie, peper, zout en ½ eetlepel sambal toe. Laat kort marineren en gril 30 minuten op de barbecue.
  • 4 Serveer de gegrilde groenten met de salade en de bieslookolie. Werk af met koriander.

Geroosterde groenten met bieslookolie is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Courgette-tagliatelle met garnalen in knoflook-bieslookolie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Raapsteelschotel uit de wok
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsoep met sint-jakobsnootjes en bieslookolie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tilapia met bieslookolie en geroosterde courgette
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept