Salade van groene asperges met aioli

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak eerst de aioli. Maal de knoflook en de fleur de sel fijn in een vijzel samen met de eidooiers (of mix ze samen fijn). Giet er langzaam, in een straaltje, de olijfolie bij terwijl je blijft roeren of mixen, tot je een gebonden sausje krijgt.
  • 2 Spoel de rucola, laat uitlekken en verdeel over de borden. Kruid met fleur de sel en peper uit de molen. Bak de asperges kort in olijfolie tot ze beetgaar zijn. Bak de ham even krokant in dezelfde pan.
  • 3 Verdeel de asperges en de ham over de rucola, werk af met de geroosterde pijnboompitten en parmezaan. Serveer met de aioli. Lekker met een stukje fougasse.

Salade van groene asperges met aioli is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ratatouilleterrine
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Entrecote met knolselder, koolrollade en aioli
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentechips met aioli
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Chipolata-olijfspiesen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept