Kipspiesjes met komkommerraita

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de kipblokjes met peper en zout en besprenkel ze met het citroensap. Zet 30 minuten in de koelkast.
  • 2 Maak de marinade. Pel de knoflook en pers ‘m bij de yoghurt. Roer er de olie, tandoorikruiden en gember door. Meng met de kip en laat minstens 2 uur marineren in de koelkast.
  • 3 Maak de raita. Schil de komkommer, verwijder de pitjes en rasp het vruchtvlees. Meng het met de Griekse yoghurt, peterselie en munt. Kruid met komijn, koriander, peper en zout.
  • 4 Prik de kip aan spiesjes. Bak ze gaar in de grillpan of op de barbecue. Serveer ze met de raita en eventueel nog wat komkommer en ui.

Kipspiesjes met komkommerraita is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Komkommerraita
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept

Indische kipspiesjes
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipspiesjes met speculaaskruidenmarinade
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaté
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipspiesen met zoete tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept