Zomerstoemp met gegrilde kip

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen gaar in gezouten water. Bak het spek knapperig. Spoel en hak de postelein.
  • 2 Stamp de aardappelen fijn, maar laat er nog stukjes in. Meng ze met de postelein en de zure room. Breng op smaak met kerriepoeder, nootmuskaat, peper en zout.
  • 3 Snipper de chilipeper, zonder de zaadjes. Maak ‘m fijn in de vijzel, samen met de geraspte citroenschil, wat olijfolie en grof zeezout.
  • 4 Bestrijk de kipfilets met het chilimengsel en gril ze goudbruin en gaar. Serveer ze met de zomerstoemp en werk de borden af met een plukje postelein.

Zomerstoemp met gegrilde kip is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept