Gepofte aardappelen met zuiderse vulling

4
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 225°C. Spoel de aardappelen. Prik ze een paar keer in en wikkel ze apart in aluminiumfolie. Leg ze 45 minuten in de oven, en keer ze halverwege de gaartijd om.
  • 2 Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes. Snipper de helft van het basilicum en meng met de tomaten. Pel en pers de knoflook en doe hem erbij. Kruid met peper en zout.
  • 3 Snij de olijven, zongedroogde tomaatjes, lente-ui en mozzarella in stukjes. Halveer de gare aardappelen, hol ze binnenin wat uit en snij het kruim in stukjes. Schep alles door elkaar, samen met wat olie van de tomaatjes.
  • 4 Vul de aardappelen met het mengsel en schik ze op de borden. Werk af met rucola en basilicum. Serveer met de tomaten.

Gepofte aardappelen met zuiderse vulling is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Wontondriehoekjes
35 min Snack
Bekijk recept
Groentedumplings met biet en koriander
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap soezen bakken
15 min Gebak
Bekijk recept
Mexicaanse nachotaart
2 uur-
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept