Tongscharrolletjes met fijne groenten

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175°C. Maak de boontjes schoon en kook ze met de wortelreepjes beetgaar in een pan met weinig water en zout.
  • 2 Kruid de binnenkant van de visfilets met peper en zout. Leg op elke filet wat boontjes, ui en wortel. Rol de filets zo op dat die er aan één kant uitsteken. Leg de rolletjes in een beboterde ovenschaal.
  • 3 Stoof het sjalotje in een klontje boter. Blus met de wijn, voeg de room toe en roer de mosterd erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de opgeloste maïzena toe en roer tot de saus bindt. Schenk de saus over de visrolletjes en zet 15 minuten in de oven.
  • 4 Bak de gekookte krieltjes in boter, kruid met peper en zout en strooi er de peterselie over. Serveer de visrolletjes met de krieltjes en de mosterdsaus.

Tongscharrolletjes met fijne groenten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tongscharrolletjes in witte wijnsaus en zeekraal
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongscharrolletjes met Mornaysaus
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde tongscharrolletjes
60 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tongscharfilets met groene peper en witloofflan
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept