Tomatensalade met feta en rode ui

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de tomaten. Halveer de kerstomaten, snij de groene en oranje in kwarten.
  • 2 Pel de ui en snij ‘m in ringen. Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof. Snij de feta in blokjes.
  • 3 Meng de verschillende tomaten met de rode ui en verdeel over borden. Maak een vinaigrette met de olijfolie en de rodewijnazijn. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Verdeel de vinaigrette, de feta en de pijnboompitten over de salade, werk af met enkele blaadjes basilicum en serveer.

Tomatensalade met feta en rode ui is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept