Kabeljauw met tomatencrumble

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Hak de amandelen, gekonfijte tomaten, ansjovisfilets en olijven in stukken. Voeg bieslook en olijfolie toe en meng tot een samenhangende crumble.
  • 2 Leg de kabeljauw en de trostomaten in een met olijfolie ingevette ovenschaal. Kruid de vis met peper en zout. Verdeel de crumble over de kabeljauw.
  • 3 Hak de rozemarijn en tijm grof en strooi over de kerstomaten. Besprenkel met olijfolie en zet 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Kabeljauw met tomatencrumble is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pangasius met crumble van gedroogde tomaten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis Met Een Tomatencrumble
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept