Kabeljauwfilet met kruidenkorstje

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen gaar in de schil. Snij de korsten van het brood en maal het kruim fijn. Verwarm de oven voor op 240°C.
  • 2 Pel en hak de sjalot. Stoof ‘m glazig in 2 el olijfolie. Doe er de boter bij en laat smelten. Meng met het broodkruim en de peterselie. Kruid met peper en zout.
  • 3 Bak de visfilets in olie en kruid met peper en zout. Leg ze op een bakplaat met bakpapier en verdeel er het broodmengsel over. Laat 5 minuten kleuren in de oven.
  • 4 Snij het kapje van de aardappelen, maak het kruim los en kruid met peper en zout. Serveer bij de vis en werk af met een partje citroen en een takje peterselie.

Kabeljauwfilet met kruidenkorstje is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

karbonade met kruidenkorstje en komkommersalade
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbiefstuk met basilicumkorstje
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoen met kruidenkorstje
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met kruidenkorstje
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwvink met citroenjeneverjus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept