Zoek
Andalusische gazpacho
4
60 min
Libelle Lekker
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 g vleestomaten (rijpe)
1 komkommer
1 rode paprika
1 groene paprika
1 ui
2 tenen knoflook
2 sneetjes toastbrood (of wit brood)
1 el sherry-azijn
2 el olijfolie
cayennepeper
zout
Bereiding
1
Pel en snipper de ui en de knoflook. Pel en ontpit de tomaten. Schil de komkommer, verwijder de zaadjes, snij hem grof. Maak de paprika’s schoon en snij 1/4 van elk in blokjes voor de afwerking. Snij de rest grof.
Andalusische gazpacho is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho met witte kaas
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andalusische aardappelsalade
Bijgerecht
Bekijk recept
Kruidige groene olijven op Andalusische wijze
5 min
Snack
Bekijk recept
Kruidige Groene Olijven Op Andalusische Wijze
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Andalusische Saus
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept