Klassieke asperges met ham en ei en gemengde sla

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de asperges. Kook ze in 8 à 10 minuten gaar in lichtgezouten water. Laat uitlekken.
  • 2 Kook de eieren hard in 10 minuten. Laat schrikken onder koud water en pel. Plet met een vork.
  • 3 Spoel de kerstomaatjes en de slamix. Laat uitlekken. Halveer de tomaatjes en doe ze met de sla in een kom. Voeg olijfolie en azijn naar smaak toe en meng goed. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Verdeel de asperges in 4 porties en omwikkel elke portie met een plakje ham. Leg elke portie op een bord en lepel er wat hollandaisesaus over.
  • 5 Werk af met een handvol salade en het geplette ei.

Klassieke asperges met ham en ei en gemengde sla is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Scones met citroenroomkaas & smoothie
15 min
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke aardappelgratin met gruyère
70 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke vulling (voor kip)
35 min Bijgerecht
Bekijk recept