Asperges met reepjes ham en rucola-aardbeiensalade

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de asperges. Kook ze samen met de lepel boter en de citroen 8 à 10 minuten gaar in gezouten water. Laat ze uitlekken.
  • 2 Spoel de rucola, laat uitlekken en verwijder de steeltjes. Spoel de aardbeien, verwijder het kroontje en snij in partjes.
  • 3 Snij 4 asperges in kleine stukjes. Meng ze met de aardbeien en de rucola en verdeel over 4 borden. Besprenkel met de azijn en de olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Verwarm de hollandaisesaus en roer er de gesnipperde bieslook door.
  • 5 Verdeel de rest van de asperges over de borden, werk af met hamreepjes en een lepeltje hollandaisesaus.

Asperges met reepjes ham en rucola-aardbeiensalade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Rabarbercrumble met aardbeiensalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeiensalade met advocaat
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardbeiensalade met avocado en garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardbeien met munt en citroensorbet
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept