Italiaans gevulde gehaktballetjes

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Fruit ze glazig in zonnebloemolie. Snij de tomaatjes fijn en doe ze erbij. Schep er ook de peterselie door.
  • 2 Vorm van het gehakt nootgrote balletjes. Druk er een gaatje in en vul het met een koffielepel van de tomatenmix. Duw het gehakt rond de vulling weer dicht.
  • 3 Klop het ei los. Wentel de balletjes eerst door ei, en daarna door paneermeel. Bak ze rondom gaar in zonnebloemolie.

Italiaans gevulde gehaktballetjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ciabattina-toast met paprikasalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept