Zoek
Kipsalade met avocado
4
50 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 kipfilets
2 avocado's
200 g kerstomaten
1 limoen
1 el mosterd (grove)
2 el druivenpitolie (of maïsolie)
olijfolie
peper
zout
Bereiding
1
Bak de kipfilets in een scheut olijfolie. Kruid ze met peper en zout. Laat ze afkoelen en snij ze in stukjes.
2
Spoel en halveer de tomaatjes. Spoel de limoen met heet water. Rasp de limoenschil en pers de vrucht.
3
Meng de limoenschil met het sap, de mosterd en de druivenpitolie. Breng op smaak met peper en zout.
4
Halveer de avocado’s en verwijder de pit. Haal het vruchtvlees uit de schil en snij het in plakjes. Meng ze met de kip, de tomaten en de dressing.
Kipsalade met avocado is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Frisse garnalencocktail met avocado
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof-kipsalade
20 min
Bekijk recept
Meergranenwraps met kipsalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept