Salade met asperges en radijsjes

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de radijsjes en de asperges schoon. Blancheer de asperges 6 minuten in lichtgezouten kokend water en laat ze schrikken onder koud water. Laat uitlekken en afkoelen.
  • 2 Snij de appel (ongeschild) in blokjes, de radijsjes in kwartjes, de asperges in hapklare stukken.
  • 3 Meng voor de dressing de olie met de azijn, de mosterd en de honing. Roer er de room of yoghurt door en breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Meng de asperges met de radijsjes, de rucola en de appel. Strooi er de rozijntjes bij en schenk er de dressing over. Werk af met parmezaanschilfers en bieslook. Lekker bij vlees en vis, of gewoon als voorafje.

Salade met asperges en radijsjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept