Gehaktballetjes met krieken

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Kruid het gehakt met peper, zout en nootmuskaat. Rol er balletjes van en leg ze in een ovenschaal. Zet 20 tot 25 minuten in de oven, tot de balletjes gaar zijn.
  • 3 Laat de krieken uitlekken en vang het sap op. Roer het puddingpoeder los in wat koud sap. Breng de rest van het sap aan de kook. Voeg al roerend het puddingpapje toe. Laat zachtjes koken tot het sap bindt. Voeg de krieken toe en doe er zoetmiddel naar smaak bij. Laat nog even verwarmen.
  • 4 Serveer de gehaktballetjes met de krieken en enkele sneetjes brood.

Gehaktballetjes met krieken is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Everzwijnragout met witte wijn en krieken
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met kriekjes en puree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kriekensoep met rode wijn en gember
35 min
Bekijk recept
Ijsthee met krieken en tequila
Snack
Bekijk recept

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept