Zoek
Schelvisgratin
4
55 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 g schelvisfilet
500 g verse bladspinazie
1 teen knoflook
300 ml room
100 ml zure room
100 g broodkruim
60 g boter
0.5 kl nootmuskaat
olijfolie
peper
zout
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Pel en snipper de knoflook. Fruit hem samen met de spinazie in olijfolie, tot de spinazie geslonken is. Laat uitlekken in een vergiet.
3
Beboter een ovenschaal. Dep de vis droog en snij in stukken. Kruid ze met peper en zout en leg ze in de ovenschaal. Schep er de spinazie op.
4
Meng de room met de zure room en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Schenk over de spinazie.
5
Meng de boter met het broodkruim tot een kruimelige massa. Strooi over de spinazie. Schuif 30 à 35 minuten in de oven.
Schelvisgratin is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker