Schelvisgratin

4
55 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Pel en snipper de knoflook. Fruit hem samen met de spinazie in olijfolie, tot de spinazie geslonken is. Laat uitlekken in een vergiet.
  • 3 Beboter een ovenschaal. Dep de vis droog en snij in stukken. Kruid ze met peper en zout en leg ze in de ovenschaal. Schep er de spinazie op.
  • 4 Meng de room met de zure room en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Schenk over de spinazie.
  • 5 Meng de boter met het broodkruim tot een kruimelige massa. Strooi over de spinazie. Schuif 30 à 35 minuten in de oven.

Schelvisgratin is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker