Zoek
Parmezaansoepje met zeebarbeel
4
30 min
Libelle Lekker
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 zeebarbelen (filets van)
0.5 krop groene krulsla
1 rode ui (kleine)
2 el gehakt bieslook
200 g geraspte parmezaan
500 ml melk
100 ml droge, witte wijn
1 el rode wijnazijn
olijfolie
boter
peper
zout
cayennepeper
Bereiding
1
Spoel de sla en snij in reepjes. Pel de ui en snij in ringen. Meng ze met de bieslook, 1 eetlepel azijn en 2 eetlepels olie. Kruid met peper en zout.
Parmezaansoepje met zeebarbeel is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Aardappelslaatje met sinaasappel en radijs
35 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Tompoes van zeebarbeel met pesto
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taart met zeebarbeel
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Zeebarbeel, saus van ansjovispasta met balsemico
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept