Zeebarbeel en asperges

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de witte asperges, spoel de groene. Breek van alle asperges de harde uiteinden af. Stoom ze beetgaar (of blancheer ze 8 minuten in gezouten, kokend water).
  • 2 Rasp de schil van de sinaasappel en pers het sap uit. Hou enkele korianderblaadjes apart en hak de rest fijn.
  • 3 Meng 4 el sinaasappelsap met 4 el olie en 2 el azijn. Roer er de gehakte koriander door en kruid met peper en zout.
  • 4 Bak de visfilets in een klontje boter en evenveel olijfolie. Kruid met peper en zout.
  • 5 Schik de asperges op de borden en schenk er de dressing over. Leg er de vis bij en werk af met broodcroutons, sinaasappelrasp en korianderblaadjes.

Zeebarbeel en asperges is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappelslaatje met sinaasappel en radijs
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tompoes van zeebarbeel met pesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taart met zeebarbeel
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeebarbeel, saus van ansjovispasta met balsemico
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept