Zalm met roomsaus

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng 250 ml water aan de kook met 100 ml wijn, de laurier, peperbolletjes en jeneverbessen. Laat even trekken.
  • 2 Leg de zalmfilets in het water (hou het tegen de kook aan) en pocheer ze 10 minuten. Neem ze eruit en hou warm.
  • 3 Stoof de sjalot glazig in boter. Blus met de rest van de wijn. Voeg de fond toe en laat wat inkoken. Roer er de room door en breng op smaak met peper en zout. Serveer bij de vis.

Zalm met roomsaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept