Gepocheerd ei met tomatensaus

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de ui en de knoflook. Hak het chilipepertje fijn, zonder de zaadjes.
  • 2 Pel en ontpit de tomaten (vang het sap op). Snij ze in blokjes. Spoel en droog de spinazie.
  • 3 Fruit de ui en de knoflook in olie. Voeg de tomatenblokjes toe en schenk er het sap door een zeefje bij. Kruid met peper en zout en komijn. Laat 15 minuten stoven. Roer er de kaas door. Verwarm intussen de oven voor op 180°C.
  • 4 Verdeel de hete saus over 4 schaaltjes en breek in elk een ei. Zet 3 minuten in de oven, leg er dan de spinazie bij en zet nog 2 minuten in de oven. Kruid met peper en zout en serveer.

Gepocheerd ei met tomatensaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Biefstuk met gepocheerd ei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brioche met gepocheerd ei
20 min
Bekijk recept
Gepocheerd ei in paddenstoelenbouillon
25 min Voorgerecht
Bekijk recept