Kipsalade met waterkers en walnoten

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel en droog de waterkers. Hak de walnoten grof.
  • 2 Breng de wijn aan de kook met het blad laurier, de peperkorrels en 250 ml water. Laat er de kip zachtjes in pocheren.
  • 3 Neem de kip uit het kookvocht en verdeel ze in reepjes.
  • 4 Klop een dressing van de zonnebloemolie, de ciderazijn, de mosterd en de honing. Roer er ook 3 eetlepels van het pocheervocht door. Kruid met peper en zout.
  • 5 Meng de kip met de waterkers en de walnoten. Schenk er de dressing over en serveer meteen.

Kipsalade met waterkers en walnoten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof-kipsalade
20 min
Bekijk recept
Meergranenwraps met kipsalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept