Tempura van scampi's met knoflookmayonaise

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak eerst gewone mayonaise. Pers de knoflook erbij en breng de mayonaise op smaak met peper en zout. Zet in de koelkast tot gebruik.
  • 2 Pel de scampi’s maar laat het staartje eraan. Kruid ze met peper en zout.
  • 3 Verwarm de frituurpan op 180°C.
  • 4 Maak het tempurabeslag zoals aangegeven op de verpakking, met ijskoud water. Roer niet te veel, er mogen nog klontertjes in zitten.
  • 5 Haal de scampi’s door het beslag en bak ze in de hete frituurolie goudbruin.

Tempura van scampi's met knoflookmayonaise is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Spaanse clubsandwich met chorizo en omelet
20 min
Bekijk recept

Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kip op Japanse wijze
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige ananassalade met tamarinde
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Tempura
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept