Normandische saus

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voeg beetje bij beetje de visfond toe aan de roux terwijl je blijft roeren. Voeg ook de gestoofde champignons toe. Breng al roerend aan de kook en laat 20 minuten zachtjes sudderen op laag vuur. Roer geregeld zodat de saus niet aanbrandt.

Normandische saus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Normandische hapjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Normandische appeltaart
20 min Gebak
Bekijk recept
Normandische appeltaart
2 uur-
Bekijk recept
Hammetje op Normandische wijze
35 min Voorgerecht
Bekijk recept