Zoek
Normandische saus
4
30 min
Libelle Lekker
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
60 g boter
30 g bloem
100 g Parijse champignons
1 takje tijm (afgerist)
400 ml visfond
200 ml room
3 eidooiers
citroensap
peper
zout
Bereiding
1
Voeg beetje bij beetje de visfond toe aan de roux terwijl je blijft roeren. Voeg ook de gestoofde champignons toe. Breng al roerend aan de kook en laat 20 minuten zachtjes sudderen op laag vuur. Roer geregeld zodat de saus niet aanbrandt.
Normandische saus is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Normandische hapjes
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Normandische appeltaart
20 min
Gebak
Bekijk recept
Normandische appeltaart
2 uur-
Bekijk recept
Hammetje op Normandische wijze
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept