Gebonden vleesjus

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal het gebakken vlees uit de pan en giet het vet weg. Laat het vlees ondertussen rusten onder aluminiumfolie.
  • 2 Snipper de sjalot heel fijn. Smelt een klontje boter in de pan van het vlees en stoof er de sjalot in glazig.
  • 3 Blus met de fond. Roer met een houten lepel de aanbaksels in de pan los. Laat inkoken tot de gewenste dikte.
  • 4 Giet door een zeef. Werk de saus af door er van het vuur klontjes ijskoude boter door te roeren zodat ze mooi gaat glanzen. Kruid met peper en zout en serveer.

Gebonden vleesjus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskroon met esdoornsiroop, rozemarijn en zoete aardappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomers stamppotje met jus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes met hete bliksem
2u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken lamsvlees met groene olijven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige vanillevla met pruimencompote
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept