Champignonroomsaus

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Borstel de champignons schoon en snij ze in plakjes. Pel en snipper de sjalot en de knoflook.
  • 2 Verhit wat boter in een pan en bak de champignons in porties goudbruin. Haal ze uit de pan.
  • 3 Smelt opnieuw wat boter in de pan en stoof er de sjalot en de knoflook in glazig. Giet er de fond en de room bij en laat inkoken tot sausdikte.
  • 4 Doe vervolgens de champignons bij de saus en laat nog 3 minuten pruttelen op een zacht vuurtje. Breng de saus op smaak met citroensap, peper en zout.

Champignonroomsaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met champignonroomsaus en broccoli
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburgers met champignonroomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schnitzels met champignonroomsaus
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonroomsaus
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met champignonroomsaus en broccoli
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburgers met champignonroomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schnitzels met champignonroomsaus
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonroomsaus
30 min Bijgerecht
Bekijk recept