Tomatensaus 2

4
45 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de ui. Pel en kneus de knoflook. Snij de selder, de wortel en de tomaten in kleine stukjes.
  • 2 Verhit de olijfolie in een pan en stoof de ui glazig. Voeg de selder en de wortel toe en stoof kort mee. Roer er de tomatenpuree door en laat even meebakken.
  • 3 Voeg de knoflook, de tomatenstukjes en het kruidentuiltje toe. Breng op smaak met peper en zout. Breng aan de kook en laat op een zacht vuurtje 30 minuten pruttelen.
  • 4 Neem het kruidentuiltje en de knoflook eruit en mix de saus fijn. Giet ze door een zeef. Laat indien nodig nog wat inkoken tot de gewenste dikte. Is de saus te zuur, voeg dan een klontje suiker toe.

Tomatensaus 2 is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept