Spinaziesoep met tuinkruiden

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en knolselder, snij ze in blokjes. Maak de lenteui schoon en snij in ringetjes. Pel en snipper de knoflook. Stoof hem met de lente-ui even in olie. Blus met de wijn.
  • 2 Doe de aardappelen, knolselder en bouillon bij de ui en breng aan de kook. Laat 20 minuten sudderen.
  • 3 Spoel de spinazie en de kruiden. Hak ze grof. Hou van allebei minstens 2 eetlepels apart. Doe de rest bij de soep en mix. Roer er de room door.
  • 4 Breng de soep op smaak met citroensap, nootmuskaat, peper en zout. Verdeel ze over de borden en werk af met de rest van de kruiden.

Spinaziesoep met tuinkruiden is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilethoorntjes met kerriesalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriewitlof met peterseliepuree
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinaziesoep met tortelloni
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse spinaziesoep met kokosmelk
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Yoghurt-spinaziesoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzen-spinaziesoep met Groninger metworst
15 min Voorgerecht
Bekijk recept